walnoten kopen

Je hebt zelf vast ook weleens note gegeten, want ze zijn toch erg populair in Nederland. Er zijn ook erg veel verschillende soorten noten, want het zijn er tientallen soorten. Een noot die ook veel wordt gegeten is de walnoot, hierdoor kiezen veel mensen voor walnoten kopen. De noten worden geoogst wanneer het winter wordt, om vervolgens weer verkocht te worden. De noten zijn eigenlijk in bijna iedere supermarkt wel te vinden, want ze zijn gewoon erg populair. De supermarkt bij jou in de buurt heeft de noten hoogstwaarschijnlijk ook, maar dit is niet de enige manier. Er zijn ook veel groothandels die de noten verkoopt en daar kan je dan in grote hoeveelheden kopen, want daar kan je alleen vanaf een aantal kilo kopen.

walnoten kopen

Wat nu?

Je weet nu waar je de walnoten kopen kan, maar wat doe je ermee? De walnoten worden eigenlijk alleen maar gebruikt als voedingsmiddel, want voor de rest kan je er relatief weinig mee. Een groot deel van de mensen eet de walnoten lekker uit de hand, maar dan moet je hem natuurlijk eerst openbreken. Dit is niet de enige manier hoe ze worden gebruikt, want de noten worden ook in een aantal gerechten gebruikt. Er kan ook olie van gemaakt worden, maar dat gebeurt nog erg weinig.

Gezond!

Als je ervoor kiest om walnoten kopen ben je ook erg goed bezig, want je lichaam wordt er erg vrolijk van. Net als alle noten zijn ze super gezond, maar dat komt voornamelijk door alle stoffen die erin zitten. In een walnoot zitten namelijk, ijzer, vitamine B1, vitamine en erg veel verzadigd vet. Door de vele goede stoffen in de walnoot wordt de kans op hart en vaatziekten verminderd, maar ook je cholesterol wordt lager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *