The Bastard

The Bastard is een model bbq wat ontworpen is in Nederland, gemaakt in China om de kosten laag te houden maar wel de kwaliteit hoor. In maar liefst vijf modellen verkrijgbaar, voor iedereen een geschikt model. Bakken, grillen, een pizza bereiden en low & slow, veelzijdige manieren om de perfecte maaltijd te maken. Het kleinste model is perfect als je veel reist, neem deze mee naar de camping om ook daar ook je eten heerlijk te bereiden. Maar ook op balkon of een kleine tuin komt hij perfect tot zijn recht. 

Het compacte model

Ondanks dat de The Bastard compact niet heel erg groot is, heb je toch flink meer ruimte dan het kleinste model. Het model blijft wel eenvoudig te tillen, geschikt om met drie tot vier personen gebruik van te maken. Ideaal voor een doorsnee gezin, ook in een stoere zwarte kleur verkrijgbaar genaamd Urban Edition. Het medium model heeft 4 varianten, hierbij is ook het solo model wat perfect in te bouwen is in de buitenkeuken. De Urban compleet en de compleet bbq, zijn uitgevoerd met onderstel en zijtafels.

The Bastard

Genieten met je vrienden

Wat is er fijner dan in de zomer met een groep vrienden te genieten van een dag met perfect weer, zonder te bbqen of grillen is je dag niet compleet. Natuurlijk komt dan The Bastard X-Large om de hoek kijken, met een grillrooster van 59 cm heb je meer dan voldoende ruimte om je eten op te bereiden. Het onderstel is zeer stabiel, voorzien van zijtafels waar je accessoires op neer kunt leggen. Er is genoeg ruimte om voor 8 personen vlees of vis te bereiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *