Over ons

Welkom bij Gonzales Barbecue Restaurant in Ede!
Sinds augustus 2001 zijn wij gevestigd aan de Verlengde Arnhemseweg 99 in Ede. Of eigenlijk op de Ginkelse Heide tegenover de Schaapskooi, schuin achter het restaurant van Juffrouw Tok.
Meestal is er voldoende parkeergelegenheid op ons terrein.

Onze gastvrouwen en gastheren zorgen er voor dat er aan een avondje Gonzales niets ontbreekt. Bij Gonzales Ede is het Genieten en Gezelligheid met een grote G.

Uit eten bij Gonzales betekent lekker ongedwongen en onbeperkt vlees en vis barbecueën, aan je eigen tafel. Elke tafel is voorzien van een gasbarbecue met daarboven een afzuigkap om de barbecuedampen af te voeren.

Bij Gonzales stelt u zelf uw spiesen samen en bereid u de lekkerste vis in onze vispannetjes op de barbecue.
Het buffet biedt keuze uit twee soorten soep, veertien soorten vlees, vier soorten vis en groenten voor op de barbecue. Daarnaast is er een saladebuffet met 19 verschillende soorten salades en rauwkost.
Bij het menu serveren wij stokbrood met kruidenboter en frietjes. Voor bij het vlees en de vis is in de sauzenbar keuze uit een kleine 30 verschillende koude sauzen en huisgemaakt satésaus.

Vooraf kunt u eerst een aperitief drinken aan de bar of in de zomer op het terras. Daar kan bij mooi weer ook gebarbecued worden of tot laat in de avond worden nagenoten met een heerlijke ijscoupe. Desserts en onze beroemde Choco Fondue serveren wij natuurlijk ook binnen in het restaurant.

Gonzales Ede is uitermate geschikt voor kleine en grote gezelschappen, het restaurant biedt plaats aan ruim 160 personen.
Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Maandag en dinsdag in overleg vanaf 25 personen.

Barbecueën bij Gonzales is gewoon een gezellig avondje uit voor een betaalbare prijs; volwassenen vanaf € 22,95 per persoon en voor kinderen tot met 11 jaar is er een sterk gereduceerde prijs. Dranken en desserts worden apart in rekening gebracht.

En wilt u weten wat bezoekers van ons restaurant vonden? Lees hier de recensies.

Of kijk alvast even rond in het restaurant.
Graag verwelkomen wij u binnenkort bij Gonzales Barbecue Restaurant in Ede!

 

Terug naar Homepage

Terug naar boven